Uudiseid Spartast

Spartakate võimsad tulemused Tallinna Maratonil

09:51 11. september 2023

Seekordne Tallinna Maraton jääb eriliselt meelde- spartakad Leonid Latsepov, Pille Hinn ja Roman Fosti tegid võimsaid tulemusi! 

Leonid jooksis isikliku rekordi 2:14.23, mis on ühtlasi Eesti maratoonarite seas kiireim aeg, mis kodumaa pinnal kunagi joostud. Latsepov võitis maratonijooksus nii Eesti kui Tallinna meistritiitli, oli üldarvestuses kuues ning lõi jooksuga tugeva vundamendi pääsuks järgmise aasta Pariisi olümpiamaratonile. 

Suurepärase tulemuse tegi ka Roman Fosti (2:22.16), kes jooksis oma pika karjääri viimase rahvusvahelise maratoni. Roman, kes saavutas üldarvestuses kaheksanda koha, jäi võistlusega väga rahule:"Finišis tervelt, aga väsinuna, samas õnnelikuna. Kulges nii, et alguses nautisin, väga lihtne oli, pidin ennast tagasi hoidma. Siis hakkas raskemaks minema ja pidin üksinda jooksma. Ootasin finišit, et siis austust avaldada oma fännidele, pereliikmetele, sõpradele." 

Naistest tuli Eesti meistrivõistluste arvestuses teisele kohale, aga võitis Tallinna meistritiitli Pille Hinn (2:54.00), kes jäi üldarvestuses kuuendaks.

Palju õnne kõikidele jooksjatele!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.