Uudiseid Spartast

Sparta laste kergejõustikugrupp kutsub trenni

22:52 31. august 2021

Hiljuti viie aastaseks saanud välitreeningutele spetsialiseerunud Sparta kergejõustikukool ootab igas vanuses liikumishuvilisi lapsi treeningutele.

Kergejõustikukooli juhendaja Marius Undi sõnul pööratakse treeningutel põhitähelepanu eelkõige jooksmisele värskes õhus. Järve metsas toimuvatele treeningutele lisanduvad nädalavahetuse võistlused ning koolivaheaegadel laagrid.

"Trennid toimuvad sügisel eranditult õues ja on vaheldusrikkad - joostakse, mängitakse palli, arendatakse dünaamiliste harjutuste abil üldkehalisi võimeid,  ning korraldatakse erinevaid teatejookse," kinnitab Marius Unt

„Tahame propageerida sportlikke eluviise ning populariseerida noorte seas spordialade kuningannat – kergejõustikku,“ kinnitab Unt, lisades muhedalt, et kui aga nende võrku satub tõeline talendikas kuldkala, siis ollakse valmis aitama ta nõu- ja jõuga kasvõi olümpiale välja.

Sparta kergejõustikukoolist on välja kasvanud Eesti meeste jooksuparemikku kuuluv Leonid Latsepov, noortekoondises kõrgeid sihte seadev Risto Pernits ja kes teab, ehk kasvab ka mõnest tänasest treenijast samaväärselt edukas sportlane.

Rohkem infot jagab peatreener Marius Unt meiliaadressil mariusunt@gmail.com.

Treeningajad:

1.-4. klass (klubimaks 40 eurot kuus)

E,T,K,N kell 15.30-16.30 Järve metsas. Kogunemine Sparta fuajees kell 15.15

5.-9. klass (klubimaks 50 eurot kuus)

E,T,K,N,R kell 16.30-18 Järve metsas

10.-12. klass treenib vastavalt kokkuleppele treeneriga (klubimaks 50 eurot kuus)

Tule meie juurde trenni ja võta ka sõber kaasa!

Kohtume Sparta kergejõustikukoolis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.