Uudiseid Spartast

Alustab Sparta uus podcast

Sparta podcast "Treenime koos": kas miljon eurot on tippvõrkpallis suur raha?

19:54 24. veebruar 2021

Alustame uue Sparta podcastiga „Treenime koos“, milles räägime kaks korda kuus meie klubiga seotud põnevate saatekülalistega elust-olust ja muidugi nende seostest treeningute ja spordiga. Avasaates on kohal Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna peatreener Rainer Vassiljev ning põhiründaja Renee Teppan.

  • Muuhulgas tuleb juttu sellest, kui suuri summasid teenitakse tänapäeva tippvõrkpallis. "Iga pupujuku saab praegu oma miljoni kätte," teab Renne Teppan. Kas ka Teppan ise?
  • Kuidas Tallinna "Selveri" meeskond sai hakkama olukorras, kus kaks mängijat said keset hooaega Covid-19 diagnoosi?
  • Kui populaarsed on võrkpallurid Poolas? "Mõnel päeval sai allkirjastatud umbes sada fännisärki," ütleb Teppan.
  • Mis on meestele meelde jäänud välismaal veedetud ajast, kus on parimad riigid elamiseks ning mitme kilose kangiga Teppan Trentino Volleys mängides jõusaalis koos brasiillasest olümpiavõitja Eder Carboneraga rinnalt surumist harrastas?
  • Ja kas teadsite, et Rainer Vassiljev võiks vajadusel keha teha näiteks 2 Quick Starti saksofonimängijale Virgo Veldile? Või et Teppan on üle keskmise laulumees?
  • Ning mis tunne on Rainer Vassiljevil treenerina olla perekonna valge vares, kui lõunalauas istuvad ainult poliitikud - isa Peep on Rakvere vallavanem ning vend Rannar endine tervishoiuminister?

"Treenime koos" toob selle ja palju muud teieni.

"Treenime koos", 1.osa:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.