Uudiseid Spartast

Laste spordilaager Otepääl pakub hea võimaluse unustada nutimaailm ning sukelduda eheda liikumise ja spordielu lainetesse.

Sparta ootab lapsi 14.-20. juunil Otepääl toimuvasse spordilaagrisse

12:11 01. juuni 2020

14.-20. juunini Otepääl Marguse spordibaasis toimuv traditsiooniline lastelaager kutsub osalema kõiki 7 -15 aastaseid liikumislembeseid lapsi.

Spordilaagri ühe eestvedaja Maris Kajari sõnul panustab kogu treeneritiim liikuvate ja aktiivsete laste arengule. "Meie laagrites saavad lapsed areneda mitmekülgselt – lisaks suurele kogusele värskes õhus liikumisele, mängime mänge, ujume, nuputame ja etleme," kõneleb Maris ja lisab, et lisaks temale hoolitsevad laste sportliku ja spordivälise arengu eest kogenud oma ala spetsialistid Marius Unt, Mart Kajari ning Tõnis Org.

Hea kombe kohaselt algavad laagripäevad hommikuvõimlemise ja veeprotseduuridega, millele lisanduvad hommikune ja õhtune aktiivne liikumine väljas.

"Hommikune liikumine on sportlikum (jooks, matk, mängud,) pealelõunane treening on rohkem mänguline. Kuna spordibaas asub kaunis Otepää maastikuala keskmes, on põhirõhk mitmekesisel liikumisel värskes õhus," kinnitab Maris, kes äsja teenis välja Tartu Ülikoolis kehakultuuri teaduskonnas magistrikraadi.

Lisaks: ujumine Pühajärvel, kvalifitseeritud vetelpäästjate, paadilaenutuse ja sooja rannaliivaga, Sup´itamine Marguse järvel, nutikatele mälumängud, öömatk, talendishow.

NB! Laager on nutivaba!

  • Toitlustamine - 3korda päevas soe toit, lõunaoode, puhvet.
  • Majutus - Marguse Spordibaasis, Otepää keskusest 1 km.
  • Reziim - kõrge kõnekultuuri ja range sportliku kasvatuse kombinatsioon, läbi pikitud armastusega.
  • Treenerid - pikaajalise sporditöö ja laialdase silmaringiga pedagoogid.
  • Külastusaeg - proovige see nädal lasteta vastu pidada!

Kohtume juba peatselt Otepääl!

Registreeri oma laps nutivabasse laagrisse siin:

Suvelaagri 2. vahetus toimub 9.-15. augustini samuti Otepääl Margusel.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.