Uudiseid Spartast

Spartakate treeningideed ehk kuidas eriolukorras kodus treenida VOL 1 

12:49 16. märts 2020

Spordiklubid üle Eesti on kinni kuid sellegi poolest üritab Sparta meeskond aidata oma klientidel ka väljaspool spordiklubi trenni teha. Jagame teiega Sparta inimeste nippe kuidas koduste vahenditega ennast vormis hoida, et trenniisu natukenegi rahuldada. Allpool on toodud meie treenerite ning sportlaste poolt välja kriisiaja treeninvideod mida saab lihtsa vaevaga ka ise kodus järele proovida.

1. Evelin Taltsi juhendatud 30 minutit pikk jooksijate ÜKE treening. Evelini sissejuhatus antud treeningvideosse: “Tänapäeva sportlase üldkehaline ettevalmistus ei koosne ammu enam ainult tavalistest ülakeha tõstetest, kätekõverdustest või "plangu" hoidmisest. Paremate sportlike tulemuste saavutamiseks ja vigastuste vältimiseks peaks kasutama tunduvalt funktsionaalsemaid harjutusi. Märksõnadeks on liikuvus, plastilisus, koordinatsioon, lihaste koostöö, kiirus, jõud, vastupidavus.”

2. Egle Eller-Nabi koostatud #püsikodustreenikodus treeningkava, mis koosneb kümnest eri harjutusest. Egle juhendid kava sooritamisele “Tee harjutused superseeriana. Ehk siis kôik harjutused on omavahel paaris. Näide: Teed kükke 1 min, seejärel hantlite surumist üles 1 min. Peale hantlite surumist üles alustad uuesti kükkidega ja nii 3-4 ringi järjest. Kui ette antud seeriad tehtud, liigud järgmise harjutuste paari juurde. Puhka 1 min enne uue harjutuste paari juurde asumist.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egle Eller-Nabi (@eglenabi_bikinipro) on

3. Helena Mangi kodune alakeha treening. Sobib ideaalselt kui on kodus olemas ka lisaraskuseid kangi ning hantlite näol. Samuti kulub marjaks ära üks abivalmis abikaasa! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Mang - ELITE PRO BIKINI (@helena.mang) on

4. Ott Kiivikase ideid välijõusaalis treenimiseks (seni kuni veel väljas lubatakse liikuda!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on

5. Christin-Amani Kiivikase kiire kodune alakeha treening. Amani juhendid: “4 harjutust ja kõike teen 3 seeriat 10-15kordust. Parem ikka kui mitte midagi!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christin-Amani (@amanikiivikas) on

6. Sparta külalistreeneri Andrei Kozini koostatud kodused treeningkavad nii alakehale kui ka ülakehale. Kava sobib neile, kel on kasutada kodus lisaraskustena hantleid ning kumme kuid siit saavad ideid kindlasti kõik kellel leidub kodus kasvõi tool!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Андрей Кожин.Fitness coach???????? (@thgpro) on

Loodame omaltpoolt, et said siit omale huvitavaid nippe mida järgmistel päevadel kodus rakendada. Sparta meeskond on valvas ning üritab sinuni tuua jooksvalt meie sportlaste ning treenerite poolt kasulikke nippe kuidas raske aeg üle elada! Täname kõiki kes on siiani oma videod jaganud ning ootame ka teisi seda tegema :) 

Jälgi meid sotsiaalmeedias:
Facebook: https://www.facebook.com/spartaspordiklubi/
Instagram: https://www.instagram.com/spartaspordiklubi/

 

Autor: Mikk Jürisson

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.