Uudiseid Spartast

Treener Maris Kajari kutsub üles aastaringselt sportima.

Sparta toetab sind sportlike uusaastalubaduste elluviimisel

09:47 25. jaanuar 2019

Kuidas täita uue aasta alguses traditsiooniliselt antavaid uueaasta lubadusi? Spartal on selleks lahendus välja pakkuda - pane oma konkreetsed sportlikud sihid kirja meie administraatori juures olevasse Eesmärkide ja lubaduste kaustikusse ning aitame neid treener Maris Kajari juhtimisel ellu viia. 

Sparta rühma- ning personaaltreeneri Maris Kajari sõnul on ta aastast aastasse märganud, et jaanuari alguspäevadel täituvad jõusaal ning rühmatreeningud inimestega, kes on lubanud uuel aastal sportimises uue lehekülje keerata. "Ometi raugeb paljude ind juba õige pea - tahaksime, et see nõnda ei oleks, et saaksime terve aasta toetavalt treenijate kõrval seista, nende tegemisi jälgida, innustada ning motiveerida," kõneleb Maris.

Midagi konkreetset on vaja ette võtta! Mida?

Lahendus on siin : Oleme paigutanud Sparta administraatorite juurde "vanakooli"-stiilis lubaduste ja eesmärkide kaustiku, kuhu iga inimene saab mingi konkreetse sportliku lubaduse sisse kirjutada ning mille täitmist kontrollib isiklikult treener Maris Kajari.

"Eesmärk ei tohi olla üldsõnaline ning laialivalguv, vaid konkreetne ning mõõdetav - ainult nii saame koos selle ellu viia," kõneleb Maris ja kutsub kõiki Spartas treenijaid panema eesmärkide kaustikusse kirja kõik sportlikud sihid.

Näiteks:

  •  Luban 2019 aastal käia igal nädalal 3 x Sparta jõusaalis või rühmatreeningutes
  • Luban osaleda 2020 aasta Tartu suusamaratonil - tehes selleks 3 korda nädalas regulaarselt trenni
  • Teen 2019 aasta lõpuks 50 kg kangiga 15 kükki
  • Luban osaleda 2019 aasta Tallinna jooksumaratoni poolmaratoni distantsil - teen selleks vähemalt 3 korda nädalas trenni
  • Olen 2020. aasta jaanuariks võimeline jooksma järjest 5 km
  • Teen 20.12.2019 5 lõuatõmmet oma keha raskusega

Marise sõnul on konkreetselt püstitatud eesmärkide saavutamine lihtsam, kui need on valgel paberil kirjas ja kõrval on nende täitmist kontrollimas personaaltreener.

Niisiis, tahame, et su treeningutel oleks eesmärk, et spordiksid mõttega ning et liikumisest kujuneks sinu jaoks aastaringne tegevus ning mõnus harjumus. 

Toimi nii:

  • Küsi meie administraatoritelt eesmärgide ja lubaduste kaustikut ning kirjuta sinna oma käega aasta sportlik lubadus
  • Jäta lubaduse alla oma nimi
  • Maris Kajari koostöös teiste treeneritega hoiab kaustikus toimuval silma peal ning motiveerib sind kõrvalt personaalselt pingutama ning spordist mõnu tundma
  • Korra kvartalis teeb Maris ka kokkuvõtteid eesmärkide suunas liikumisest ning annab vajadusel personaalseid näpunäiteid ning nõuandeid
  • 2019. aasta lõpus loosime kõikide sportlike eesmärkide täitjate vahel välja 3 x tasuta pooleaastast treenimist Spartas, samuti loosime välja ka erinevaid ergutusauhindu
  • Oma sihte saate Lubaduste ja eesmärkide kaustikusse kirja panna kuni 10. veebruarnini 2019.

Raiu oma sportlikud eesmärgid raamatusse ning aitame Sul oma unistused teoks teha!

Kohtume trennis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.