Uudiseid Spartast

Toomas Tarmi juhtimisel hakkab Sparta pakkuma ka jooksukonsultatsiooni eraisikutele kui gruppidele

Sparta hakkab pakkuma individuaalset jooksukonsultatsiooni

14:00 03. september 2018

Sparta hakkab uue teenusena pakkuma personaalset jooksukonsultatsiooni, mille raames saab jagada jooksutarkust nii kuni 30 liikmelisele grupile, asutuse jooksusõpradele kui ka päris üksikisikule.

Treener Toomas Tarmi sõnul mõtleb Sparta sellest sügisest rohkem ka neile, kes millegipärast ei saa regulaarselt ühistreeningutel käia. Olgu põhjuseks siis ebasobiv töögraafik, elamine kaugemal või muu põhjus.

"Sellistele huvilistele pakume nüüd ühekordset põhjalikku jooksukonsultatsiooni koos individuaaltreeninguga. Selle käigus saame paika peamised  teadmised ja oskused, mis võimaldavad edaspidi õigesti ka iseseisvalt treeninda. Nendest peamised on õige koormuse leidmine, treeningute rütmitamine nädalaplaanis, praktilise poole pealt jooksuharjutuste õppimine. Sellise teoreetilis-praktilise treeningu kestus on umbes kaks tundi, millest poole moodustab teoreetiline pool ja teise poole praktika Järve metsas," kõneleb teenekas treener Tarm.

Sarnase formaadiga ühekordset ja põhjalikumat treeningut pakub Sparta ka gruppidele, näiteks asutuste spordiklubidele või teistele jooksmisega tegelevatele kooslustele. "Teooriaosa on seal veidi pikem, selgitame välja harrastajate taseme ja soovid, anname lühiülevaate jooksutreeningu teooriast ning teeme metsas ühise näidistreeningu.Treeningu kestvus koos teooriaga kuni kolm tundi," lisab Tarm.

Treeningud viib läbi Sparta jooksutreener Toomas Tarm, info saamiseks ja/või treeningu aja kokkuleppimiseks helista 5078820 või saada e-kiri toomas@sparta.ee.

Individuaalse jooksukonsultatsiooni hindadega saad tutvuda siin:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.