Uudiseid Spartast

Sparta suvepäevad kulmineerusid Ennu Ratase supertiskoga

16:01 10. juuli 2017

7.-9. juulini Otepää lähistel Margusel toimunud Sparta suvepäevad pakkusid kosutust nii kehale kui meelele.

Kolme päeva jooksul külastas suvepäevi umbes sadakond spartalast, kelle hulgas oli nii meie liikmeid, treenereid kui ka sportlasi. Ilma poolest lausa suvises idüllis toimunud spordipeol said suvepäevalised osaleda erinevatel keha ja meele treenigutel.

Reedese päeva naelaks oli Otepää linnaorienteerumine, kus rajameister Jaanus Teppani "kaartide järgi" pidi üles leidma erinevaid kontrollpunkte ning lahendama koha peal ka nutikust nõudvaid ülesandeid.

Laupäeval osalesid paljud laagrilised traditsioonilisel Pühajärve jooksul. Eriauhinna - parimale laagris olnud spartalasele - said Marion Tibar ja Raivo Alla.

Suvepäevad kulmineerusid Mr. Jakobi peakoa Maanu Tafenau näpunäidete järgi valminud Nuustaku notsu söömisega, millele järgnes legendaarse "võimlemistisko" Ennu Ratase ligi neljatunnine tantsumaraton, kus DJ Mart Juur küttis õdusa õhtupooliku hittidest lausa tulikuumaks. Ja kiitusega Mart Juure aadressil juba kitsid ei oldud.

Oma parimaks Otepää esinemiseks pidas Sparta suvepäevadel üles astumist ka tiskotaat Juur isiklikult, sest "varasemad esinemised on lõppenud kakluste ning politsei kohalesaabumisega."

"Sparta suvepäevalised oli fantastilised," tõdes Juur ning teiste hulgas olid tantsupõrandal ka olümpiavõitja Erki Nool ning olümpiapronks Jaak Mae. Samuti väisasid Sparta suvepäevi kolmikhüppemaestro Jaak Uudmäe ning Sparta suusatipud Aivar Rehemaa ning Siim Sellis.

Täname kõiki suvepäevadel osalenud spartalasi ning koostööpartnereid Saku õlletehasest, Tridensist ning adidasest.

Kohtume juba aasta pärast järgmistel suvepäevadel!

Vaata pildigaleriid meie suvepäevadest Sparta facebooki lehelt:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.