Uudiseid Spartast

Marguse puhkebaas ootab kõiki Otepää kuppelmaastiku vahele lõõgastuma.

Tükike Spartat Otepää kuplite vahel - tere tulemast Marguse puhkebaasi!

14:17 06. märts 2017

Tükikese ehedat Spartat võib nüüd leida ka Otepää kuppelmaastiku vahelt, Marguse puhkebaasist, mille juhataja Kristiina Männa kinnitab, et baasi põhirõhk on laste- ning täiskasvanute spordilaagrite läbiviimisel.

Kristiina, Tallinnas õige talve pole, küll aga tundub, et Otepääl on pidevalt lumi maas. Miks tasuks Marguse puhkebaasi tulla?

"Marguse Spordibaas asub Otepää külje all, Tehvandi Spordikeskusest 1 km ja Väikesest  - Munamäest 800 m kaugusel. Puhekeskuses on 40 kõigi mugavustega 2 – 4 kohalist tuba (tubades WC ja dušš) ja kuni 125 voodikohta, lisaks erinevad saunad ja 2011.a renoveeritud maakivist maja koos saunaga. Koolituste, seminaride, nõupidamiste jne. läbiviimiseks on  Margusel 3 erineva suurusega ruumi.

Täisteenusena  pakutakse   toitlustust ja gateringiteenust kuni 400 – le inimesele. Marguse Spordibaas on kasutusel aastaringselt, pakkudes tegevust kõigil hooaegadel.

Meie eesmärk ei ole pakkuda konkurentsi spahotellidele vaid meie spordibaasi  põhirõhk on  laste- ja treeninglaagrite läbiviimisel , mis toimuvad nii tippsportlastele kui harrastajatele. Lisaks on siin head võimalused ka koolituste, seminaride, laste spordi-, puhke- ja töölaagrite, õppepäevade, asutuste suve- ja talvepäevade, piirkonna suurürituste jne. korraldamiseks.

Marguse Spordibaasile ei leidu  asukoha, voodikohtade arvu ja mugavuste, toitlustusvõimaluste ning hinnataseme poolest piirkonnas palju konkurente.  Erinevalt pajudest Otepää piirkonna hotellidest on Marguse Otepää ja võistluskeskuse lähedal, kuid siiski privaatne ja metsa sees asuv."

Mida kõike põnevat koha peal teha saab?

"Jalutuskäigu kaugusel on kõik piirkonna suurimad spordirajatised – Tehvandi staadion, Tartu maratoni rada, Väike – Munamägi suusakeskus jne. Lisaks on otse Marguse külje all Apteekrimäe matkarajad, Tehvandi – Sihva sporditee, jalgrattarajad ja palju muud põnevat. Kindlasti väärib avastamist ka Otepää imeilus loodus: piirkonnas leidub mitmeid võimalusi puhkuseks ja looduse nautimiseks: ujumine, paadi- või jalgrattasõit, matkamine, linnuvaatlemine, marjade ja seente korjamine ning kalapüük."

Keda te enda juurde sportima ootate?

Spordiklubisid. Marguse on oma hinna, kvaliteedi, suuruse ja asukoha poolest spordiklubide seas väga hinnatud laagripaik nii suvel kui talvel. Talvisel perioodil on Marguse suureks plussiks Tehvandi Spordikeskuse kunstlumerada ja  Väikese – Munamäe mäesuusakeskus, mis asuvad 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Ettevõtte suve – ja talvepäevade korraldajaid. Firmaüritusteks pakub Marguse sportlikke meeskonnatööle või sooritusvõimele suunatud vaba aja tegevusi. Suve ja talvepäevad korraldamise kohana pakub Marguse paljudest piirkonna majutusasutustest ka soodsamat hinda.

Koole ja haridusasutusi. Koolide väljasõitude sihtkohana on Marguse Spordibaas looduskaunis kohas ning hinnatasemelt taskukohane, ning võimaldab sportlikku vaba aja veetmist piirkonnas.

Sportlikke peresid. Otepää piirkonnas aktiivset puhkust harrastavatele peredel teenuste mitmekesisus piirkonnas, hea ligipääs suusaradadele ja suusanõlvadele. Tubade kasutuse mitmekesisus.

Koolitusettevõtteid. Koolituste korraldajatele pakub Marguse Spordibaas terviklahendusi-  koolitusruume, ööbimisvõimalust ja toitlustust. Meie plussideks on mõnus rahuliku emotsiooniga loodus, majutuskohtade arv , soodne hind ja vastavalt kliendi soovidele kokku pandavad paketid."

Broneeri puhkuse- või treeninglaagri aeg siit:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.