Tänavahoki teated

Sparta tänavahoki tuuri võitsid Bostik ja SK Viska Viis

11:08 29. august 2011

Kolm kuud kestnud Sparta tänavahoki tuur 2011 jõudis lõpule 27. augustil Tallinnas Vabaduse väljakul.

Tuuri viis etappi toimusid Tallinnas, Tartus, Paides ja Pärnus ning nendest võttis osa 26 erinevat võistkonda. Lisaks Eesti mees- ja naiskondadele saabus Tallinna ja Tartu etappidele osalejaid ka Soomest.

Viimasele etapile oli kokku tulnud kaheksa meeskonda ja neli naiskonda. Meeste arvestuses võitis Bostik, kindlustades endale sellega ka Sparta tänavahoki tuuri üldvõidu. Etapil sai teise koha Filsandy (üldarvestuses 4.) ja kolmanda koha Sparta II (üldarvestuses 2.).

Korraldajate pilk suunatud tulevikku

Naiste üldvõitja oli selgunud juba enne viimast etappi, kuid meister SK Viska Viis esines sellegipoolest veenvalt ja võttis ka Vabaduse väljakul esikoha. Kergelt võit ei tulnud, sest finaalivastane Saku (üldarvestuses 2.) alistus alles mängu lisaajal. Kolmanda koha sai Sparta I (üldarvestuses samuti 3.), võites pronksimängus FC Flora naisjalgpallureid.

Sparta tänavahoki tuuri korraldati tänavu neljandat aastat. Korraldajad Merli Kaljuve ja Liina Jõgisu sõnul hakkavad nad varakult järgmist tänavahokihooaega planeerima. „Tuuri juubeliaasta puhul tahame teha midagi teistsugust. Mida täpselt, on veel vara öelda. Püüame mõelda väljaspool kasti,“ jätavad korraldajad otsad lahtiseks.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.