Saaliinfo

2001 sündinud poisid võidutsesid Paide Cup´il

15:40 26. november 2012

Sparta/Kose nimeline ühendvõistkond tegi Paides peetud 2001. aastal sündinud poiste jalgpalliturniiril puhta töö.

Väljavõte võistkonna reisipäevikust:

"Kui tavaliselt käivad Kose poisid linna spartalastel abis, siis seekord oli vastupidi. Lisaks meie kolmele poisile - Hugole, Kannethile ja Aleksanderile -  olid linnakatest kaasas ka meie vanad sõbrad Nõmme Unitedist  - Henri ja Joel. Niisiis, turniirile Paidesse läksime seekord Sparta/Kose nime all.

Avaras Epiima Spordihallis toimus turniir 2001 aastal sündinud poistele. Päev algas mänguga FC Flora vastu. Suureskooriline võit meile ja võisime rahulikult järgmiseks mänguks valmistuda. Ka teises kohtumises Viktor Metsa Jalgpallikooli vastu saime suure võidu, mis kindlasti uinutas meid viimaseks alagrupimänguks Martin Reimi JK vastu. Kaotus tuli. Ja tuli väga kindlalt. 1:5 oli lausa piinlik. Aga me kõik tegime sellest mängust omad järeldused.

Veerandfinaalis tegime Rapla poistel selja korralikult prügiseks ja poolfinaalis ei jätnud me Lõuna Läänemaa JK-le absoluutselt mingit võimalust. Ja nii olimegi finaalis. Jälle Reimi JK vastu. Aga seekord olime meie paremad. Kohe kõvasti paremad. 4:0 võit ja karikas meile. Lahe.
Lisaks eelpool loetletud linnavurledele esindasid Spartat kosekad Ander, Ken, Martin, Markos, Roger ja Kenert. Treeneriteks Ralf ja Marko.

Suured tänud Silberautole, kes meid Paidesse sõidutas.

Turniirist väike videolõik

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.