Saalihoki sõnumid

Sparta saalihokinaised noppisid magusa võidu

09:25 06. märts 2013

Sparta saalihokinaiskond lõpetas üle kuu aja kestnud mänugpausi võiduga Jõgeva SK Selver/Tähe üle.

Sparta manageri Liina Jõgisu hinnangul oli kohtumise algus naiskonnale raske. "Olime 26. minutiks oli jäädud 0:3 kaotusseisu, kuid 30. minutil löödud väravaga algas ka naiskonna tagasitulek," vahendas Liina.

Kokkuvõttes võeti magus 5:4 võit, Sparta naiskonna mängu parim Sirli Nellis.Naiskonnal on ees nüüd tihe mängugraafik, kus järelejäänud märtsi kolmele nädalavahetusele on jäänud 5-7 mängu. Pidada on veel kaks põhiturniiri mängu ning 3-5 poolfinaali, kus vastaseks tuleb EMÜ SK naiskond (mängude arv sõltub poolfinaalide, kus mängitakse kolme võiduni, tulemustest).

Sparta team Automaailm pidi tunnistama TTÜ/Team Exeli paremust seisuga 7:13. Teine kolmandik lõppes seisul 4:5, kuid kolmanda kolmandiku alguses lõid külalised mängijad kuue minutiga neli väravat ja sealt edasi juba teenitud edu käest ei antud. Kodumeeskonna mängu parim Mihkel Tasa.

Olgugi, et meeskonnal on pidada veel üks põhiturniiri mäng, siis põhiturniiri kolmas koht on endale juba kindlustatud, poolfinaali vastaseks on möödunud nädalavahetuse vastane TTÜ/Team Exel, keda põhiturniiril on korra ka võidetud.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.