Saalihoki sõnumid

Sparta naiskonna mängijad sõidavad Lätti MM-i kvalifikatsiooniturniirile

09:20 29. jaanuar 2013

Sparta saalihokinaiskonna mängijad Sirli Nellis, Merli Kaljuve, Katrin Kivirand, Meelike Terasmaa ja Kati Kütisaar sõidavad Eesti naiskonna koosseisus MM'i kvalifikatsioonile. Võistkonna esindajana sõidab kaasa ka Sparta naiskonna manager Liina Jõgisu.

Eesti naiste saalihokikoondis osaleb 29.01- 02.02.2013 MM-i kvalifikatsiooniturniiril Valmieras Lätis, kus Eesti koondise vastasteks on Läti, Taani, Saksamaa, Slovakkia ja Itaalia koondised. "Kvalifikatsioonist edasi pääsemise korral osaletakse ka 7.-15.12.2013 Tšehhis toimuval MM'l. Väljavaated jõudmaks kvalifikatsiooniturniirilt MM'le on head - koondises on mitmed mängijad, kes mängivad hetkel või on mänginud maailma tugevaimateks peetavates Soome ja Rootsi saalihokiliigades," ütles Liina Jõgisu.

Sparta naiskonna mängiv treener Merli Kaljueve lisab: "Ootusärevus on suur. Koondis on valikturniiriks valmistunud peaaegu kaks aastat ja lõpuks on kulminatsioon käes. Meie eesmärk on selge – olla valikturniiril kolme parima naiskonna hulgas ja kvalifitseeruda detsembris Tšehhi Vabariigis toimuvale MM-finaalturniirile. Praegu on küll selline tunne, et laske mind juba väljakule! Loodame, et sama enesekindlus on alles ka teisipäeval, kui kohtume oma esimese vastase Itaaliaga."

Mängude tulemuse on nähtavad MM'i kvalifikatsiooni kodulehelt - http://windows3.salibandy.net/default.asp?kieli=826&sivu=573&alasivu=573

Eesti alagrupi naiskondade tutvustus - http://www.floorball.org/news.asp?kieli=826&tyyppi=&id_tiedote=3003&offset=0

Link otseülekannetele mängudest:

http://www.youtube.com/user/iffchannel/featured?v=akI25lOSmDI

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.