Rühmatreeningute uudised

Start! programm aitab algajatel alustada tervislikku elu

15:02 26. juuli 2021

15. augustil alustab Sparta koostöös ühendusega Sport kõigile algajatele suunatud unikaalse  START! programmiga, mille eesmärgiks on aidata inimestel leida endale meeldiv ja sportlik liikumisviis ning alustada uut ja tervislikku elu. Peaaegu kahekuulise programmi hind on 50 eurot.

Sparta fitnessi juhataja Janika Koch-Mäe sõnul on ainulaadne programm kokku pandud nende inimeste jaoks, kel puudub varasem tõsisem kokkupuude spordi ja liikumisega ning kes pole siiamaani ehk piisavalt tähtsustanud sportlike eluviiside olulisust.

Programmi fookus on suunatud algajatele. "Eesmärgiks on läbi erinevate liikumisvõimaluste tutvustamise aidata inimestel leida enda jaoks meeldiv ja sobilik liikumisviis, anda asjakohast ja korrektset infot treenimise ja treeningute kohta, samuti julgustades neid tervislikumalt elama," avab Janika ettevõtmise olemust ja lisab, et START! programmi näol on tegemist omamoodi spordi rootsi lauaga, kus kaheksa nädala jooksul saab mekkida nii meie rühmatreeningute parimaid palasid kui ka jõusaali apetiitsemaid andisid.

Programmis osalejaid haritakse ka erinevate loengute abil ning stardipaugu kõlades mõõdetakse spetsiaalse analüsaatoriga kehakoostist, kust selgub muuhulgas ka treenija rasvaprotsent ning lihasmass.

Tegemist ja avastamisrõõmu leidub Spartas kõigile. "Selle aja jooksul kujunevad osalejatel kindlasti välja omad lemmikud, avastatakse uusi trenne ning kindlasti kinnistub ka üldine liikumisharrastus, mis on terve ja kvaliteetse elu alus," ütleb Janika ning lubab kõigile osalejatele tõelist kaloripõletamise tulevärki ning tervislikku trennipopurriid.

15. augustist kuni 5. oktoobrini kestva programmi hind on 50 eurot.

Alusta uut ja sportlikku elu START! programmi abil!

Registreeri end programmis osalema siin:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.