Rühmatreeningute uudised

Fjodor Dunik on valmis Spartas liigutama mägesid.

Sparta uus rühmatreener Fjodor Dunik: minuga võite jääda trennisõltuvusse!

10:42 04. veebruar 2021

Alates veebruarist lisandus Sparta rühmatreenerite perre kogenud Fjodor Dunik, kes hakkab juhendama Spinningut, uutdset Sparta Boxi ning jõusaalis toimuvat Ringtreeningut.

Kahekümneaastase treeneristaažiga Fjodor Duniku sõnul on Sparta kiiresti arenev spordiklubi. "Tunnetan, et siinne sisekllima on väga sõbralik. Treeneritetiim on pidevas arengus ning igat uut töötajat võetakse vastu nagu oma pereliiget," jagab Fjodor oma esmamuljeid uuest koduklubist.

Treenerina jälgib Fjodor alati treenijate tehnikat ja meeleolu. Tulemuse saavutamisele aitavad tema hinnangul tublisti kaasa ka juhendaja teadmised ja kogemused. "Minu trennides on positiivsed emotsioonid tagatud!," lubab ta ning annab kõigile hitihoiatuse: "Vaata ette, minuga võite jääda trennisõltuvusse," muheleb ta.

Stardib uus tund - Sparta Box

Fjodor toob Spartasse Sparta Box-intervalltreeningu, kus aeroobne osa vaheldub lihastreeninguga." Aeroobne osa põhineb lihtsatel käte- ja jalalööke sisaldavatel lühikestel liikumiskombinatsioonidel," kõneleb ta ja lisab: "Lihastreeningus kasutatakse nii oma keha raskust kui ka erinevaid treeningvahendeid.

Sparta Box on sobilik nii algajatele kui ka edasijõudnutele, kuna treeningu intensiivsust saab vajadusel reguleerida. "See on ideaalne viis vabaneda liigsetest kaloritest ja negatiivsetetst emotsioonidest. Peale treeningut tunned ennast meeldavat väsinud, aga positiivset energiat täis laetud."

Tere tulemast Spartasse, Fjodor!

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.