Rühmatreeningute uudised

Järve mets on suurepärane koht välitrennideks.

Tea Toom naudib Sparta vormi-trenne: võlub selle mängulisus

23:07 30. juuli 2020

Sparta liige Tea Toom avastas koroonakriisi ajal enda jaoks välitreeningud. „Kevadel ja suvel on väljas ja värskes õhus palju mõnusam treenida,“ kiidab ta Sparta trenne.

Regulaarselt Sparta vormi välitreeninguid külastav Tea Toom tunnistab, et teda võlub selle trenni juures vaheldusrikkus ja mängulisus. „See ei muutu rutiiniseks, samas on harjutused pingutust ja väljakutset pakkuvad. Ja muidugi väga oluline - hea treener ja mõnusad kaastreenijad,“ sõnab ta.

Tea on välitreeningud avastanud enda jaoks alles sellel suvel. „Ma isegi ei tea miks ma varem õuetrennides käinud pole… ilmselt mugavusest, sest lihtsam oli käia harjumuspärastes sisetrennides,“ ütleb ta ja lisab, et välitreeninguid proovis ta esmakordselt sellel kevadel nö. sunduslikult, sest pärast eriolukorra lõppemist toimusidki ainult välitreeningud.

Sellest piisas Teale, et tõdeda – kevadel ja suvel on väljas ja värskes õhus palju mõnusam treenida. „ Järve mets on muidugi suurepärane koht välitrennideks,“ tunnistab ta.

Üldiselt on viimasel ajal olnud Tea lemmikuteks CrossCore ringtreening ja PowerPlate. „Suveperioodil pakuvad head vaheldust välitreeningud, mis on vanad lemmikud mõneks ajaks välja vahetanud,“ tõdeb ta ja pole kitsi ka Sparta treenereid kiites.

„Igas trennis on midagi õppida ja hea trennikogemus tagatud. Kuid rohkem olen käinud Eiko Toomi, Tiina Miku, Signe Vendi ja Enn Meiesaare trennides, keda ma treeneritena väga hindan ja kes on ka lemmikuteks kujunenud.

Oma kogemuse pinnalt võingi öelda, et treenerid muudavad ühtviisi huvitavaks nii sise- kui ka välistreeningud.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.