Rühmatreeningute uudised

Sünnipäepeo SilentAeroobika tõmbab käima kuum kuubalane Hansel Rivero

15:44 14. november 2018

23. novembril toimuva Sparta 10. sünnipäevapeo SilentAeroobika treeningu avaesinejaks on professionaalne Kuubalt pärit tantsutreener Hansel Rivero.

Hansel on õppinud Kuuba Rahvuslikus Folkloorikoolis ning Tropicana Cuba tantsukoolis ning valdab väga erinevaid kuuba tantsustiile nagu näiteks salsa, rumba, afrocuban, cha cha cha ja mambo ning paljusid teisi tantse. "Olen töötanud Kuuba suurimates tantsuagentuurides Agencia Actuar ja Agencia de Espectaculos Artisticos Turarte S.A. ning esinenud Kuuba kõige kuulsamas ja hinnatumas kabarees Cabaret Tropicana," ütleb eksootiline treeener, kes viib Sparta sünnipäeval läbi pooletunnise Reggaetoni treeningu.

Hei kõik ! Kui soovid mitte jääda talveunne, siis tule Sparta sünnipäevapeole! Avasta emotsioonid, mis teevad elu säravamaks!  Lase oma südamesse soojad ja ergutavad rütmid! Lase oma kehal teha liigutusi, mille olemasolust sa polnud teadlik! Lase end õpetata ja juhendada Kuuba ühe parima latinotansude  õpetaja  käe all! Näita välja oma naiselik ja veetlev iseloom!

Tansukogemus  pole oluline, sest kõik on õpitav! Tere tulemast peole! Tule ja sära!

Kohtume Sparta sünnipäevapeo SilentAeroobika popurrii-tunnis, kus lisaks Hansel Riverole astuvad üles ka meie treenerid Maris Kajari, Rainer Rebane, Kadi Kuusk, Riina Suhotskaja, Janika Koch-Mäe ning Signe Vent.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.