Rühmatreeningute uudised

Foto: Kaspar Saaremets
Sparta uus peatreener Tiina Mikk lubab jätkata klubi rühmatreeningute mitmekesistamist.

Rühmatreeningute uue peatreenerina alustab Tiina Mikk

12:26 31. mai 2018

Sparta uue rühmatreeningute peatreenerina asub 1. juunist alates tööle Tiina Mikk, kes võtab teatepulga üle Janika Koch-Mäelt.

29 aastase treeneritöö staažiga Tiina on Spartas töötanud umbes 5 aastat.

"Sparta on olnud minu jaoks parim töökoht - siin on mu sõbrad, parimad kaastreenijad/kliendid ja superlahedad töökaaslased. Oleme kõik nagu suur perekond!," kõneleb Tiina

Rühmatreenerina Sparta arengut kõrvalt vaadates on talle tundunud, et klubi on jätkuvas arengus. "Pidevalt lisandub juurde värskeid ja huvitavaid treeningstiile, jõusaali uusi masinaid ning treeningvahendeid. Kõige olulisemaks pean aga seda, et klubi  koolitab järjepidevalt meie treenereid!"

Pakkumine astuda Janika suurtesse saabastesse tuli Tiina sõnul välguna selgest taevast. "On olla suur au nii võimsa ja laheda spordiklubi rühmatreenerite koordinaator," kinnitab ta.

"Mulle meeldib, et me oleme “omanäolised”. Meil on selliseid treeninguid, mida teised Tallinna spordiklubid ei paku. Sparta on esirinnas oma laialdase rühmatreeningute hulga ja valikuga. Selle kõige üle saame ainult uhked olla!," kõneleb vastne peatreener ja lisab, et kibeleb juba esimesi mõtteid ellu viima. "Mul mõlgub meeles üks hullumeelne plaan, aga sellest on veel vara rääkida!," jätab ta teemalt saladusloori kergitamata

Sparta praegustele ja tulevastele treenijatele lubab Tiina, et põnevad ideed meie klubist juba ei lõpe. "Liikumine on üks olulisemaid hea tervise alustalasid - teeme seda koos Spartas!"

Tere tulemast peatreeneriks, Tiina.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.