Rühmatreeningute uudised

Signe Vent sai Aasta treeneri tiitlist teada Sparta kollektiivi kruiisil Stockholmi.

Aasta treeneriks valitud Signe Vent: Sparta on mu teine kodu!

15:24 28. mai 2018

Hooaja 2017/18 Sparta aasta rühmatreeneriks valiti kliendiküsitluse tulemusena Signe Vent, kelle jaoks tiitel tuli - tema enda sõnul - väga suure üllatusena.

2017/2018 hooaja Töömesilase tiitli pälvis treener oli Kristi Vaher, kes viis hooajal läbi 673 treeningut. Kristile järgnesid Signe Vent 633 ning Tiina Mikk 444 treeninguga.

Aasta administraatoriks valiti Mari-Liis Lusbo ning Aasta puhastusteenindajaks Tatjana Sapoval.

7 aastat Spartas treenerina töötanud Signe sõnul on aeg lennanud tõeliselt kiiresti "koos tublide töökaaslaste ning innukate treenijatega".

"Iga aasta on andnud mulle midagi uut, kas olen täiendanud ennast mõnel põneval koolitusel, õppinud uue treeningstiili või leidnud endale uue sõbra," ütleb Signe.

Aasta treeneriks valimine oli Signe jaoks väga-väga suur üllatus. "Olen üliõnnelik. Aitäh kõigile armsatele treenijatele selle tunnustuse  ja usalduse  eest. See annab hoogu ja indu teha oma tööd  veelgi paremini. Aitäh, et minusse usute," on Signe tiitlist silmnähtavalt liigutatud.

Treeneritöö - meeldiv hobi, mis annab jõudu

Treeneritöös meeldib Signele eelkõige see, et saab tegeleda "sellega, mida armastad ja armastada seda, mida teed."

"Treeneritöö on justkui hobi, milles saab ennast pidevalt täiendada, areneda ja  proovile panna. Amet on väga vaheldusrikas, igal päeval erinevad treeningud, igal nädalal uued treenijad."

Spartat peab Signe oma teiseks koduks, kuhu on alati hea ja mõnus tulla. "Iga päev ootavad sind ees supertoredad  treenijad  ja töökaaslased."

Signele kuulus ka Aasta Töömesilase teine koht 633 treeninguga. Tulemus on seda muljetavaldavam, et põhitööna pakub Signe hoopis raamatupidamisteenust. "Need kaks ametit on oma loomult väga erinevad ja pakuvad  minu meelest teineteisele head vaheldust," ütleb ta ja lisab, et teda väsitab pigem vaimne töö, trennidest saab ta ainult enegriat ja hoogu juurde.

"Kui on tahtmine ja oskad oma aega planeerida siis jõuab  päeva jooksul  ikka  väga palju," kinnitab ta.

"Julgustan ja soovitan alati kõiki proovima erinevaid treeninguid. Tee oma valik ja ootan sind trennis," kutsub ta kõiki treeningutele.

Parimatele treeneritele on auhinnad välja pannud adidas, ergutusauhindadega toetas ka Dermoshop.

Õnnitlused kõigile auhinna saajatele, tänud vastajatele ning toetajatele.

           

           
 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.