Rühmatreeningute uudised

Alati särasilmne Maris on trenniks valmis. Aga Sina?

Maris Kajari jagab teisipäeval Dermoshopi kingitusi

16:01 18. november 2016

Sparta Spinnovembri raames jagab treener Maris Kajari teisipäeval, 22. novembril kell 18.30 algavs IntervallMaratonSpinni tunnis Dermoshopi kingitusi.

Maris, miks võiksid inimesed külastada spinnitreeninguid?

"Spinning ehk siseratta treening on väga hea vastupidavuse arendaja. Lisaks on see treening, kus saad treenida just sellise koormusega, mis on sulle piisav - ehk siis koormuse nupp on sinu käes ja vastavalt oma võimetele seda ka keerad. Spinningu kohta võib vabalt öelda, et see sobib absoluutselt kõigile. Seal ei ole keerulisi koreograafilisi elemente, istud turvaliselt ratta peal ja väntad. Samuti on see väga liigesesõbralik, mistõttu võivad selle treeningu valida ka ülekaalulised ja eakad."

Mis soovitusi anda nendele, kes pole veel spinnis käinud, aga tahaksid seda proovida?

"Tuleks ikkagi härjal sarvist haarata- hüpata ratta selga ja proovida ära. Nagu öeldakse, et oma silm on kuningas - tule trenni ja proovi ära. Luban positiivset energiat ja head enesetunnet."

Mis Sulle endale meeldib spinnitreeningute juures?

Muusika ja selle järgi sõitmine. Spinning ei ole igav - et istud ja väntad. Selle saab teha muusikavalikuga ja muusikasse sõitmisega väga meeleolukaks ja huvitavaks. Lisaks on meil seinal suur ekraan, kus jooksevad videod maailma eri paigust- seega saad sõita läbi kasvõi kogu maailma olles turvaliselt paigal. Pole vaja  ilmastikukindlaid riideid ega ei tapa sind metsik palavus. No tegelikult kuumaks meil saalis ikka aeg- ajalt läheb. :)"

Mis inimesi Sinu spinnitundides ees ootab?

"Minu spinningust lahkud kindlasti mõnusa fiilinguga- lisaks jääd terveks ja saad natukene tugevamaks. Kõige parem tervise toetaja on ju ikkagi sport."

Milline on Sinu pesonaalne lemmik spinnitreening? Miks?

"Meeldivad intervalltreeningud, kus intensiivne osa vaheldub kergemate kerimistega.

Tule proovi ja otsusta- ära lase seda enda eest ära teha :) :) "

P.S. Spinnovembris on pileti hind kõikidesse Sparta spinnitreeningutesse vaid 5 eurot.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.