Rühmatreeningute uudised

Foto: Erkki Kesa
FC Levadia mängijad Spartas Intervallventti trennis.

FC Levadia mängijad peletasid rutiini IntervallVentti treeningus

16:50 24. jaanuar 2013

FC Levadia jalgpallimeeskond peletas pallitreeningute rutiini rassides kolmel korral treener Marius Undi käe all Sparta populaarses IntervallVentti lihasvastupidavustreeningus.

Võistkonna peatreeneri Marko Kristali sõnul tekitas kolmel korral IntervallVentti tunni külastamine mängijate hulgas positiivse emotsiooni. "Kõik treeningul osalenud jalgpallurid said kindlasti kõva koormuse," sõnas Kristal, kes osales ka ise koos abitreeneri Indrek Zelinskiga emotsionaalsetes rühmatreeningutes.

Zelinski lisas oma kogemustele toetudes, et IntervallVentti sobib ideaalselt jalgpallurite üldkehalise ettevalmistuse programmi. "Siin võetakse läbi kõik jalgpalluritele olulised asjad - kõht, selg, jalad," loetles Zelinski.

FC Levadia mängijatele treeningut läbi viinud Marius Unt kiitis kogu FC Levadia meeskonna kõrget treeningmoraali. "Tunnetasin, et saalis valitseb ühtne hingamine. Keegi ei viilinud ning kõik andsid endast maksimumi," jagas Unt noorele meeskonnale komplimente.

Rimo Hunt: parim ÜKE treening!

Idee anda treeningutele värvi IntervallVentti abil tuli peatreener Kristalilt. Võistkonna ründaja Rimo Hunt tunnistas, et alguses pani treeneri selline plaan mängijaid niisama õlgu kehitama - küllap väärarusaamast, et aeroobikatreeningud on tippsportlastele liiga lihtsad. Ometi olid juba esimese poole tunni järel meeste arvamused totaalselt muutunud. Ja nüüd, pärast kolme sellist aeroobset katsumust tunnistas Hunt, et IntervallVentti on parim üldfüüsine treening, milles ta on osalenud.

Hundiga on nõus ka poolkaitsja Igor Subbotin, kes käiks ka edaspidi hea meelega Intervallventti tunnis. "Pärast selliseid treeninguid on kindlasti kergem põhihooajal mängida," oli ta veendunud.

Kogetud treeningust oli meeldivalt üllatunud ka FC Levadia väravavaht Priit Pikker, kelle sõnul annavad sellised emotsionaalsed trennid jõu- ja lihasvastupidavust ning parandavad plahvatuslikku jõudu.

Vaata veel:

Pildigalerii FC Levadia treeningutest Spartas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.