Liikmete kogemusi

Külli Esko koos A&T Spordi tegevjuhi Olaf Michelsoniga.

TempliMaratoni peaauhinna võitja Külli Esko: lusti ja naudi, siis naeratab sulle loosiõnn!

14:16 21. september 2016

Meie pikaaegse liikme Külli Esko sõnul oli A&T Spordi poolt välja pandud suvise TempliMaratoni peaauhinna - spordiriiete komplekti - võitmine talle otsekui preemia valatud higi ja nähtud vaeva eest.

Külli, mis tundeid Sinus TempliMaratonil osalemine tekitas?

"Sparta suvine Templimaraton on tore tunnustus neile, kes trotsides kõigi kõrvalt kommenteerijate märkusi a'la "kes see siis ometi suvel siseruumides trenni teeb, ikka väljas ja värske õhu käes peab olema!" siiski ka suisel ajal oma lemmikklubi, -treenereid ja -treeninguid ära ei unusta ega kõrvale jäta.

Otse vastupidi - suvisel klubis käimisel on omad voorused ja võlud, mille peale esimese hooga võib-olla ei tulegi - riietusruumides ja treeningsaalides oli lahedalt õhku, ruumi ja avarust ning teinekord võib lausa privaatse eratrenni osaliseks saada! :) Tõsi ta on, et suvine tunniplaan on üsna hõre, aga olen seda meelt, et kes ka neis vähestes tundides kohal ei käi, ei tohiks hõreduse osas sõna võtta, seega püüdsin igal võimalusel oma suurt lemmikut - spinnitrenni - külastada.

Kirjandusklassikast on teada, et tuleb teha tööd ja näha vaeva, sest siis tulevat võib-olla ka armastus, siin aga on tegu hoopis teistsuguse juhtumisega - lusti, naudi ja tunne Spartas sportimisest mõnu ja siis naeratab Sulle loosiõnn!

Tänu A&T Spordile ning Spartale (ja loosijumalanna Fortuunale :) saan ma sel kevad-suvel spinni kõrvale leitud uue lemmiku - jooksmise - sügishooaega uhkelt uue vormiga alustada ja see on ühtlasi nii tore preemia tehtu eest kui ka innustus uuteks väljakutseteks!

Ootan nüüd kannatamatult, et põlv taas korda saaks, et pääseks uut vormi jooksurajale tuulutama! :)"

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.