Liikmete kogemusi

Foto: Erkki Kesa
Krossiässad Heido Havam (vasakul) ja Juss Laansoo taltsutavad tsiklit Spartast ammutatud jõuga.

Krossiässad Juss Laansoo ja Heido Havam tsementeerivad vormi Spartas

12:03 10. aprill 2012

MM-i karussellis kaasa lööva krossitiimi AKR KTM Racing Teami liikmed Juss Laansoo ning Heido Havam tsementeerivad oma vormi Sparta jõusaalis rauda tõstes.

Tänavu motokrossi MM-sarjas MX-3 klassis võidu sõitvad raudmehed on Spartast leidnud suurepärase treeningkoha. "Siin on kõik vajalikud masinad olemas, ka kõige nõudlikumale treenijale," kinnitavad motoässad ja toovad esile meie klubis valitseva mõnusa atmosfääri. "Spartas on positiivne energia. Meeldib, et kõrvuti treenivad nii harrastajad kui ka mitmete spordialade profid," sõnab Laansoo.

MM-il AKR KTM Racing Teami esindavad Laansoo ja Havam jagavad kiitust ka oma tiimile, kes on loonud neile vaat et ideaalilähedased sõidutingimused. Ole ainult mees ja kasuta need ära!

Laansoo siht - tänavu TOP-5 sisse

Oma parimatel aegadel - nagu ta ise ütleb - USA-s aasta uusulnukaks tunnistatud ning MM-il ja Rahvuste krossil pjedestaalile tõusnud Laansoo on oma tänavustest eesmärkidest kõneldes kidakeelne. Kogenud krossimehena teab ta, et enne munemist pole mõtet häälekalt kaagutada. Laansoo soostub vaid tõdema, et tore oleks ka sellel hooajal vähemalt korra MM-il TOP-5 mahtuda.

Tema tiimikaaslasel Heido Havamil nii kõrgeid sihte pole. Täpsemalt öeldes: veel pole. Kuus aastat motokrossist eemal olnud Havam tahab just Laansoo kogemuste abil taastada oma kunagise kiiruse.

Nii Laansoo kui ka Havam teavad, et tipptasemel läbilöömiseks vajavad krossimehed korralikku üldkehalist põhja. Et tugevdada lihaseid ning ennetada ebameeldivaid traumasid. Et motokross on tugevate ja sitkete meeste ala, annavad tunnistust loendamatud operatsiooniarmid mõlema mehe kehal. "Füüsis peab meil olema ülitugev," ütleb Laansoo.

Tänavustel MM-võistlustel on kavas sõita 10 etappi. Avastart hooajale anti Hollandis Valkenswaardis, kus Juss Laansoo oli kahes sõidus vastavalt 12. ja 24.

Vaata veel:

Juss ja Heido Spartas tsiklit taltsutamas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.