Liikmete kogemusi

Priit Kolsar, räpparinimega Cool D kiidab Sparta laia trenažöörivalikut.

Cool D ammutab Spartast puhast jõudu

12:31 04. märts 2012

Sparta liige Priit Kolsar, räpparinimega Cool D kiidab meie jõusaali avarust ning sõbralikke treenereid. Ja hinnapoliitikat. "Spartas on treenida oluliselt soodsam, kui teistes klubides," ütleb Cool D.

Cool D leidis tee Spartasse juba sisuliselt klubi alguskuudel, umbes 3 aastat tagasi. "Kuna töötasin sisuliselt samas hoones, siis sobis mulle variant, et saan töölt hõlpsalt trenni suunduda," kõneleb veel tänagi Sky Plusis leiba teeniv mitmekülgne muusik.  "Ei saa mainimata jätta ka asjaolu, et Spartas on oluliselt soodsam kui teistes klubides," kiidab Cool D meie hindu.

Alguses oli räppar vaid jõusaali külastaja ning mängis töökaaslastega ka pisut korvpalli, kuid pärast Tallinna Taipoksi Klubi kolimist Spartasse on ta ka sealsetest treeningutest osa võtnud. "Olen varem pisut poksiga kokku puutunud ning seepärast tundus taipoks huvitava väljakutsena. Siiski olen oma treeningu jaganud üsna võrdselt poksi- ja jõusaali vahel, mulle sobib nii kõige paremini. Kui rühmatreening eeldab kindlaid kellaaegu, siis jõusaali võid minna millal iganes," räägib nädalas umbes 3-4 korda treeniv Cool D. "Ammutan Spartast puhast jõudu," lisab ta.

Cool D: Spartas on lai valik trenažööre

Vahepeal pidi Cool D taipoksitreeningutesse vigastuse tõttu pausi tegema. "Olin jah vahpeal natukene katki, aga kuna tegemist vägagi intensiivse alaga, siis seda ikka juhtub. Hetkel on kõik korras. Taipoks on sedalaadi treening, kus pooleteiseks tunniks võid unustad kogu muu jama, mis su peas on ja keskendud vaid ühele asjale. Peale tööd on see päris tore vaheldus ming lisaks ka tõhus."

Räppari sõnul on paljude spordisaalide puhul on tihti üheks ebameeldivaks teguriks olnud ruumipuudus. "Sparta puhul seda probleemi pole. Samuti on siin üsnagi lai valik treeningmasinaid ning treenerid on sõbralikud ja abivalmis - saab alati nõu küsida, kui see endal otsas," on ta pakutavaga rahul.

Muusiku käest on alati paslik küsida, millal võib oodata uut plaati. Kas ka Cool D rõõmustab peatselt oma fänne uue loominguga? "Muusika osas on paraku aeg näidanud, et väga julgelt ei tohi veksleid välja visata - loometöö on valdkond, kus ajal on hoopis teistsugune tähendus, kui näiteks tehasetöölisel. Seega lühidalt õeldes, ei oska uue albumi osas kindlaid daatumeid öelda, aga kindaid nurka pole samuti visanud."

Kuula veel:

Cool D "Eestimaa uhkus"

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.