Jõusaali uudised

Sparta uus poksitreener Robert Kikas

11:43 21. märts 2023

Teeme tuttavaks- Robert Kikas. Sparta uus poksitreener ja ühtlasi ka värske raskekaalu Eesti meister. Küsisime Robertilt mõned küsimused, et temaga lähemalt tuttavaks saada.

1. Robert, kes oled ja kust tuled?

Olen täitsa tavaline Eesti mees. Sihid ja eesmärgid on elus paigas ja läbi poksi ning füüsilise aktiivsuse proovin enda igapäeva elu tasakaalus hoida. Olen Tallinnast pärit.

2. Kuidas jõudsid poksini?

1-9. klassini tegelesin aktiivselt ujumisega. Peale pikki aastaid hakkas sinine basseinipõhi vaikselt ennast ammendama ja noore poisina unistasin ikka poksijaks saamisest. 15-aastaselt alustasin hea sõbra soovitusel treenimist legendaarse poksitegelase Rein Pajuri käe all.

3. Millega vabal ajal tegeled?

Start-up’is töötamise kõrvalt aitab kõige paremini pea selgena hoida sport. Seega küllaltki palju aega panustan poksile ja jõusaalile. Selle kõrvalt üritan ennast arendada lugemise abil ja palju aega veedan ka looduses.

 

Robertiga saab treenida Sparta poksitreeningutes ja võtta temalt ka eratunde. Ning muidugi juhendab ta trenne ka peagi algaval NAISTE POKSI BAASKURSUSEL (kuhu spartakad saavad end eriti hea hinnaga registreerida).

Loe lisa SIIT!

Võta Robertiga ühendust kikasrobert@gmail.com ja treenime koos!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.