Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Sparta kang jätkub 11. juunil rebimishaardega kükiga

10:50 25. mai 2022

11. juunil kell 12 toimub meie jõusaalis tasuta võistlussarja "Sparta kang" teine etapp, mille alaks on rebimishaardega kükk.

Võistluse peakorraldaja ja -kohtuniku Siim Kelneri sõnul pääseb korraga võistlema 6-liikmeline grupp. "Iga võistleja teeb on sooritused talle määratud tõstepõrandal ning valib algraskuse ning raskuse suurenemise sammud. Võistlejad sooritavad katseid ükshaaval ning katse sooritamiseks on aega 1 minut. Kokku on igal võistlejal võimalik sooritada kuus katset," kõneleb Siim.

Tulemuste arvutamisel võetakse arvesse võistleja kehakaal ning sooritatud katse raskus kilogrammides ning rakendatakse Sinclair’i valemit, mille alusel luuakse paremusjärjestus.

Kolme parimat meest ja naist autasustatakse karikatega.

Võistluse peakohtuniku Siim Kelneri sõnul on võistlussarja eesmärgiks pakkuda väljundit tõsistele kangisõpradele. "Võistlussarja raames on võimalik võtta mõõtu teistega aga panna ka ennast proovile. Ühtlasi on säärane üritus heaks kohtumispaigaks ning sportliku melu nautimiseks," kõneleb Siim ja lisab, et võistlusele on oodatud kõik, kes tunnevad end antud võitlusala suhtes mugavalt ning on nõus end selles proovile panema.

"Võistlussarja kõiki alasid sooritatakse kangiga, olgu see mõni lihtsam liigutus või keerulisem kompleks," ütleb Siim Kelner.

Kohtume Sparta kangil!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.