Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

Spartas stardib Egle Nabi juhtimisel Fitbody Challenge projekt

09:52 05. detsember 2018

Alates 2019. aasta jaanuarist stardib Spartas Egle Nabi juhtimisel Fitbody Challange projekt, mille eesmärgiks on viia osalejad suure sammmu võrra edasi füüsilises vormis.

Egle Nabi, IFBB Bikini-pro, fitness-coach ja fitness raamatute autor kutsub osalema 12-nädalases programmis “Fitbody challange”, mis on mõeldud edasijõudnud treenijale ja kelle eesmärgiks on viia oma treeningud ja vorm täiesti uuele tasemele.

 Projekti eesmärgiks on viia osaleja suure sammu võrra edasi oma treeningutes ning  vormis. Kogu projekt on üles ehitatud maailmakuulsa treeneri Charles R. Poliquini õpetustele ning treeningmeetoditele.

Programmi sees on:

  • sissejuhatav koolitus-seminar toitumisest ja treeningutest edasijõudnutele;
  • personaalne kohtumine toitumis- ja treeningkavade koostamiseks;
  • keha analüüs Metabolic Analytics meetodiga. Meetodi aluseks on keha rasvkoe mõõtmine 14 punktist ja tulemused lähevad vastavasse algoritmi, mille alusel kujundatakse ainevahetuse-hormonaalprofiil. See, kuhu meie keha talletab enim rasva, annab hea pildi tervislikust seisukorrast. Need tulemused võimaldavad anda häid nõuandeid toitumise, treeningu ning toidulisandite osas. 
  • toitumise analüüs, nõustamine ning personaalne toitumiskava;
  • treeningkava koostamine. Treeningkavad baseeruvad Charles.R Poliquini meetoditel. Lisaks hinnatakse osaleja eesmärke ning tema hetke füüsilist vormi Braverman testi abil ning koostatakse tema neurotransmitter-profiil.
  • iga nädal ühistreening Sparta spordiklubis (11 trenni kokku);
  • iga nädal monitooring treeningute ning toitumise osas meili teel.

Programm lõppeb ühisfotosessiooniga koostöös Trenniajakirjaga Hers. Programmi kajastatakse Trenniajakirja sotsiaalmeedia kanalites ning trükiajakirjas (kajastamine kooskõlastatakse iga osalejaga personaalselt).

Soodushind registreerudes enne 15.12.2018  3 kuu eest on 450 eurot. (Sparta liikmetele 400 eurot).

Hind alates 16.12.2018 510 eurot (Sparta liikmele 460 eurot)

Osalejate arv on piiratud!

Registreerimiseks saada oma sooviavaldus: info@fitbody.ee

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.