Jõusaali uudised

Euroopa meister kulturismis Raigo Kuusnõmm ootab kõiki noori treeningutele.

Euroopa meister kulturismis Raigo Kuusnõmm ootab noori treeningutele

14:13 12. september 2018

Sparta noorte jõusaalitreenerina alustas tööd 2018. aasta Euroopa meister kulturismis Raigo Kuusnõmm, kes on ootab vanu ja uusi jõusaalihuvilisi T ja N kell 14 - 18 ning P 16-19.

Saaremaalt pärit Raigo Kuusnõmm on tundnud jõusaali suunas tõmmet juba noorukieast saadik. "Alustasin treeningutega 17 aastaselt koos oma vendade Gunnari, Aimari ja Rainiga," kõneleb Raigo lisades, et mõistis alles tänavu, et on treeneriametiks küps.

"Varem ma ei tundnud, et võin teiste eest vastutada, nüüd tean, et olen valmis ja tunnen sisemist enesekindlust," räägib Raigo, kes on kulturismi EM-il jõudnud kolmel korral poodiumile, saavutades nii pronksi, hõbeda kui ka tänavu kulla.

Raigo treener, Ott Kiivikas peab teda oma läbi aegade edukaimaks õpilaseks. "Raigo on mees, kelles näen oma mantlipärijat. Temas on sisu rohkem kui teistes."

Raigo sõnul on tema filosoofiaks ja põhimõtteks, et treeningud ja toitumine oleksid omavahel balansis ning jätkusuutlikud. Noortetreenerina peab ta oma tugevaks plussiks seda, et on ise käinud läbi teekonna päris algajast Euroopa tipuni. "Usun, et oleksin hea eeskuju ja saaksin oma kogemustele toetudes aidata ambitsioonikaid poisse edasi areneda," on ta veendunud.

Raigo ootab kõiki 14 - 19 aastasi jõusaalitreeningute vastu huvi tundvaid noori Spartasse tema käe alla treeningutele. Raigo on jõusaalis kohal teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14 - 18 ning pühapäeviti kell 16 -19.

Raigo kontakt: raigo@sparta.ee.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.