Jõusaali uudised

Jõusaali liiga tänavused parimad. Vasakult Eiko Toom, Riho Pihlak, Ülle Jakobson, Maali Pruul, Ave Tüür ning peakohtunik Argo Ader.

Jõusaali liiga parimad said kätte auhinnad

10:20 22. juuni 2018

Tänavuse jõusaali liiga võitjad Riho Pihlak ning Ülle Jakobson peavad võistlust mõnusaks ja lõbusaks vahelduseks argipäeva treeningutele.

Meeste võitja Riho Pihlak osales Sparta jõusaali liigas juba kolmandat aastat järjest. "See on lõbus vahepala tavalistele jõusaali treeningutele, saab oma sõprade-tuttavatega mõõtu võtta," ütles Pihlak pärast autasustamist. Noorena kergejõustiku ja korvpalliga tegelenud Pihlak jäi tänavu eriti rahiule oma jalgade tõstmise tulemusega. "Sõudmise ja suusatamisega polnud ma seevastu üldse rahul."

Naiste parimale Ülle Jaokbsonile oli jõusaali liiga võit juba kolmas. "Neli aastat osalemist ja kolm võitu," pidas ta ise statistikat. Jakobsoni sõnul oli tema jaoks jõusaali liiga soolaks võimalus võistelda omaenda eelnevate tulemustega. "Hea meel, et ikka veel tuli ka isiklikke rekordeid," ütles Ülle heatujuliselt ja täpsustas, et isiklik tippmark tuli tänavu nii rippumises, padrunikasti hoidmises kui ka jalgade tõstmises horisontaali. Jõusaali liigas osalemist pidas Ülle heaks vahelduseks Sparta rühmatreeningutele, mida ta aktiivselt külastab, lemmikuteks sangpomm ning Power Plate ringtreening.

Pihlakule järgnenud Sparta treener Eiko Toom pidas samuti oluliseks võistlust omaenda varasemate tulemuste vastu. Viiendat aastat jõusaali liigas kaasa löönud Toom tõi tänavusest hooajast enda puhul välja isikliku rekordi lõuatõmbes. "Üle kahekümne oli," jäi ta täpse tulemuse väljamõtlemisega hätta.

Naiste hõbeda ja pronksi võitnud Maali Pruul ja Ave Tüür kiitsid nagu ühest suust jõusaali liiga lõbusat formaati, mis pakub vaheldust argipäevastele tavatreeningutele. Tänavatantsu ning pikamaajooksuga tegelev Maali Pruul tõi välja enda jaoks huvitavate aladena suusaergomeetrite tõmbamise ning armliftingu. Jõutõstja taustaga Ave Tüür omakorda valmistus pingsalt rinnaltsusrumiseks, sest pidas seal õnnestumist "auasjaks".

Aitäh kõigile osalejatele ning peatoetajale Autoeksperdile.

Tutvu jõusaali liiga protokolliga:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.