Rühmatreeningute uudised

Alati energiline Maris kutsub kõiki Strong&Zumba trenni.

Uued rühmatreeningud annavad trennisuvele värske jume

16:45 07. juuni 2019

Alates 1. juunist on meie tunniplaani lisandunud mitmed uued treeningud.

Fitness välitreening teisipäeviti ja neljapäeviti 11.00

Fitnessi välitrenn: Suvised tempokad fitnessi välitrennid mõnusas seltskonnas on suunatud erineva tasemega treenijatele, kus põhirõhk on keha vormimisel ja rasvaprotsendi vähendamisel. Trennides on kombineeritud oma keha raskusega tehtavad lihasharjutused aeroobsete kiiremate liikumistega. Iga osaleja saab vastavalt oma tasemele reguleerida trenni raskusastet. Hea seltskond, mõnus tempo, parimad harjutused, värske õhk, rõõmus meel ja hea vorm on selle trenni märksõnadeks.

Strong&Zumba kolmapäeviti 18.00 

See on treening, kus ühe tunni sisse mahub nii meeleolukat tantsu kui tugevat lihastreeningut. See sobib nii tantsuarmastajale, kes soovib tunnist lisana saada tempokat lihastreeningut ja head füüsist, kui ka kõikidele teistele, kes ei ole veel avastanud Zumba ja Strongi maailma. Tugevaks läbi liikumise ja rõõmsaks läbi tantsu .

Sparta ringtreening kolmapäeviti 11.00

Sparta ringtreeningus on saali peale jaotatud erinevad “pesad”, igas pesas treenitakse täpselt 1 minut ja liigutakse edasi järgmisesse. Iga treenija saab valida täpselt endale sobiva tempo ja tunni aja jooksul treenitakse läbi kõik lihasgrupid! Lisaboonuseks hea muusika!

Kuuba rütmid neljapäeviti 18.00

Kuuba rütmid on lõbus tantsuline treening, mida viib läbi kuubakas Hansel Rivero. Igas tunnis õpitakse ära üks lihtne koreograafia, põhirõhk on tantsimise nautimisel ja hea enesetunde tekitamisel! Karta pole midagi, hakkama saab igaüks! 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.