Uudiseid Spartast

Sõbrapäeva naelaks on Kõhutantsu treening.

Sõbrapäeval toimub Kõhutantsu eritreening

23:22 08. veebruar 2022

14. veebruaril toimuval sõbrapäeval saab kaasa lüüa kell 17 algavas Kõhutantsu eritreeningus, mida juhendab tantsuteatri "Õed Shahrazad" liige Maria Taniroo. Tähtsa päeva dresscode on nagu valgusfoor - roheline: otsin (trenni)kaaslast, kollane: nii ja naa, punane: (trenni) kaaslane leitud!

Türgist 1998. aastal Türgi reisist alguse saanudtantsuteater  "Õed Shahrazad" - Maria ja Liisi Taniroo - täiendas pidevalt oma teadmisi Iraagist toodud videomaterjalide abil.

Spartas sõbrapäeval tunni läbi viiv tantsuõpetaja Maria Taniroo on õpetanud tantsu alates 2004.a.

Ta on tantsinud varajasest lapsepõlvest ning on õppinud balletti, showtantsu, flamencot, idamaist tantsu, mustlastantsu, Bollywoodi, sufi tantsu ning maailma rahvaste tantse. Aastast 2000 on Maria Taniroo esinenud tantsuteater «Õed Šahrazad» tantsija ja koreograafina suurtel üritustel ja pidudel, teatrites ja festivalidel Eestis, Lätis, Venemaal, Šveitsis, Egiptuses, Türgis, Saksamaal, Indias, Kuubas, Mehhikos.

Spordiklubi on sõbrapäeval oivaline koht otsida endale (trenni)kaaslast, seepärast vali selle päeva riietus kolme eri värvi vahel - roheline: otsin (trenni)kaaslast, kollane: nii ka naa, punane: (trenni)kaaslane leitud!

Kohtume sõbrapäeva treeningutes!

Registreeri enda treeningule:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.