Suusauudised

Sparta sportlaste värsked tulemused noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel

15:19 28. veebruar 2024

Räägime taas Otepääl toimuvatest noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlustest ja Sparta sportlaste tulemustest. 

Reedene võistluspäev algas Tehvandi Spordikeskuses noorte segateatesõiduga, kus Eesti võistkond startis koosseisus Yaroslav Neverov, Frederik Välbe, Vibeke Välbe ja Anlourdees Veerpalu. Ankrunaine Anlourdees Veerpalu tõi meeskonna finišisse 13. kohal. Kokku kasutas meeskond 19 varupadrunit ning väisas kuuel korral trahviringi.

Teisipäeval kavas olnud noorte sprindidistantsil jäi kõigest ühe sekundiga lilletseremoonialt välja hooaja parima tulemuse teinud Yaroslav Neverov, kes eksis tiirudes kahel korral ning kaotas võitjale ühe minuti ja 17 sekundiga. Sellega teenis ta seitsmenda koha. Eesti neidudest tegid tugevad esitused nii 20. koha saavutanud Mirtel Kärsna (0; +1:44.6) kui kiire sõiduajaga 22. koha saavutanud Vibeke Marie Välbe (3; 1:45.3).

Meesjuunioride individuaaldistantsil sõitis eestlastest päeva parima tulemuse välja Mark-Markos Kehva, kes eksis neljas tiirus ühe korra ning saavutas 20. koha.

Noorte individuaaldistantsil oli eestlastest parim Yaroslav Neverov (5; +2:57.7), kes saavutas kõrge üheksanda koha. 70. kohale sõitis end Frederik Marten Välbe (8; +10:00.7). Eestlannadest oli parim 16. koha välja sõitnud Vibeke Marie Välbe (6; +2:45.4). 43. kohale sõitis end Mirtel Kärsna (7; +6:12.0).

Foto: Reiko Kolatsk

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.