Suusauudised

Nädalavahetusel toimus täiskasvanute Suusagrupi linnalaager

13:28 03. oktoober 2023

Eelmisel nädalavahetusel toimus Sparta Suusagrupi linnalaager, kus kolmepäevases treeningprogrammis olid ka mõned mitte väga erialased spordialad ja vahendid, kuid mis treeneri arvates aitavad samas tavapärasest treeningrutiinist natuke välja tulla, tekitavad uutmoodi emotsiooni ning liidavad terve treeninggrupi läbi üksteise abistamise ja teineteisega arvestamisega veelgi ühtsemaks.

Reede õhtul algas laager Nõmme Seikluspargis, kus prooviti erinevatel atraktsioonidel turnides üles leida enda iga kui viimane süvalihas, et mitte maa ja taeva vahele päästva trossi otsa abitult kõikuma jääda. Poleks iialgi osanud loota, et kambakesi koos rajal olles saab ületatud nii mõnigi esmapilgul külmajudinaid tootev ja paanilist hirmuhigi tekitav takistus või  paljudest erinevatest keerulistest osadest koosnev akrobaatiline ronimislõik.

Laupäevase treeningu esimese osana oli kavas kanuumatk Jõgisuult Keilasse , peale mida vahetasime aerud ja kummikud jooksususside vastu ning matkasime ilusatel ja sügiseselt värvilistel metsa ja põlluradadel veel kaks ning pool tundi otsa.

Pühapäeval tegime kahes erinevas kiirusgrupis veel kolme ja poole tunnise ühise rullsuusatreeningu Tallinna lähiümbruse kergliiklusteedel, kus Suusagrupi liikmetega lõi kampa ka Sparta tegevjuht Mart Kajari isiklikult. Lõpuks läks küll kõigil natuke raskeks ja pidime ühe algselt planeeritud ,,pauna"  ära jätma , kuid tagasi Tähetorni parklasse jõudes oli kõigil spordikelladel  ette löönud 42 km siiski tõsiasi.... 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.