Saaliinfo

Sparta segavolle võitsid Kuked ja Kanad

12:38 15. aprill 2013

Sparta segavolle finaaletapp tipnes tiitlikaitsja Kukkede ja Kanade võiduga.

Pingelises finaalis, mis vajas võitja selgitamiseks lisageimi, kohtusid TTÜ/Dynamo ja võistkond Kuked ja Kanad. Esimene geim läks tulemusega 15:8 kindlalt Dynamole. Teine geim kuulus 15:7 lõppnumbritega tiitlikaitsjale Kuked ja Kanad ning kolmas "närvide geim", mis mängiti 7 punktini, lõppes seisul 7:5 Kuked ja Kanad kasuks.

3.-4. koha mängus kohtusid omavahel Saue ja Neemeco/Taco Express. Kolmanda koha medalid riputati kaela Neemeco/Taco Express võistkonnale, kes oli mõlemas geimis parem tulemusega 15:10.

Finaaletapil osalesid: Neemeco/Taco Express, Kuked ja Kanad, TTÜ Dynamo, Saue, Põhja Prefektuur, Volleywood, Kiisud ja Tiiger.

Finaalturniiri paremusjärjestus:

1. Kuked ja Kanad - Martin Kukk, Kaarel Kais, Kaspar Kibuspuu, Toomas Nurk, Teet Teemets, Kurmo Annus, Maarja-Liisa Kais, Maria Sihver, Kaia Mägi, Enelin Tatar.

2. TTÜ/Dynamo - Martin Ant, Marko Sõna, Marko Välinurm, Harles Kiveste, Artur Saaliste, Gadi Rohtjärv, Berit Sander, Gerda Kaubi, Triin Proovel, Anna-Kristiina Nosko, Elen Viikmann.

3. Neemeco/Taco Express - Kerli Onno, Lidia Danilova, Maria Varik, Kristiina Pullerits, Kersti Tammaru, Kaarel Tammaru, Tõnis Villmäe, Raul Liinev, Martin Lauri, Ats Vanker, Mikk Lellsaar.

4. Saue

5. Kiisud

6. Volleywood

7. Põhja Prefektuur

8. Tiigrid

Pildid on nähtavad SIIN ja SIIN. 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.