Saaliinfo

Noored jalgpallurid jõudsid Rootsis finaali

16:44 05. juuli 2012

Sparta jalgpallipoisid jõudsid Rootsis Örebros peetud rahvusvahelisel trurniiril finaali, kus vannuti ülinapilt 2:3 alla MPS Keltainenile.

Väljavõte meeskonna reisipäevikust:

Nagu ikka, algas ka meie teekond Rootsi, laevareisiga Tallinna sadamast. Õhtul saime laevas kaasa elada EMi poolfinaalile Portugali ja Hispaania vahel. Mängu lõppedes oli nii rõõmustajaid kui kurvastajaid. Hommikuks oli aga kõik juba unustatud, ning Stockholmist viis buss meid Örebrosse, kus me endid kohalikus koolimajas kenasti sisse seadsime.

Turniiril osales meie vanuses kokku 44 võistkonda. Esimeses mängus võtsime kindla võidu, vaatamata reisiväsimusele, mis kontidest veel kadunud ei olnud. Teises mängus, vandusime väga kehva esimese poolaja tõttu alla Nynäshamns FF võistkonnale.

Peale esimest päeva otsustas ilmataat taevaluugid avada ja vihma sadas öösel väga väga palju. See muutis väljakud vesiseks, ning nii mõnigi mäng hakkas üha enam meenutama mudamaadlust. Vesisel laupäevahommikul olime sunnitud vastu võtma oma alagrupi teise kaotuse. See langetas meid turniiritabeli teise poolde. Samapäeva õhtul saime maha oma turniiri parima mänguga, kui Mariebergs IF võistkonna võrku sahistasime koguni 9 korda. Veerandfinaalis lükkasime konkurentsist välja kohalikud vutipoisid. Poolfinaal kujunes väga põnevaks, kus pärast 1:1 normaalaega, tuli võit meie õuele läbi penaltiseeria. Oma tabelipoole finaalis tundus, et jõud on poistel raugenud. Jäime 0:3 kaotusseisu. Siis aga, leidsid spartalased oma viimsed jõuvarud üles, lõid kaks väravat ja olid lähedal ka kolmandale. Kuid seekord jäi see tulemata, aeg sai enne otsa.

Kui turniir oli läbi saanud ja medalid kaelas, jäi aega ka kohaliku kaubandusega tutvuda. Jalgpallikaardid, maiustused ja kingitused kodustele, on vaid väike osa Örebro poodidest soetatud varandusest. Laevasõidul kodupoole sai laiali jagatud diplomid ja turniiri käigus kogunenud vimplid. Tundus, et kõik on rahul ja meenutamist jätkub veel väga pikaks ajaks.

Turiirist tehtu ka palju pilte, vaata pilte siit.....

Kindlasti soovime tänada Liivit, Mailisi, Aarnet ja Oliveri, kes poiste ja treenerite reisi tunduvalt lihtsamaks muutsid.

Mängud ja väravalööjad:

Alagrupimängud:

Sparta - BK Forward Lundby         2-0 

       (2xAnder Sild)

Nynäshamns FF 2 - Sparta            2-1 

       (Ander Sild)

Sparta - Karlslunds IF HFK Blå     3-5

     (2x Ander Sild, Siim Leedmaa)

1/8 finaal:

FC Sparta - Mariebergs IK    9-1  

(3x Ander Sild, 2x Gregori Tuuling, Ott Fuks,

Siim Kubensky, Siim Leedmaa, Karl Gustav Kokka)

1/4 finaal

Örebro SK Svart 1 - FC Sparta    2-4

(2xAnder Sild, Ott Fuks, Kenneth Raun)

1/2 finaal

Örebro Syrianska IF - FC Sparta   1-1 (pen 2-3)

   (Siim Leedmaa)

Finaal

FC Sparta - MPS Keltainen  2-3

  (Ander Sild, Ronet Kriisa)

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.