Rühmatreeningute uudised

Aprillis mugavustsoonist välja!

11:43 30. märts 2023

Aprillis lähme mugavustsoonist välja! Nüüd saad võtta meie administraatorite juurest templikaardi, et koguda kokku 10 templit intensiivsetes trennides käimise eest. Lisaks on kõik intensiivsed treeningud aprillis 5€ ja 15.04 toimub ka treeningmaraton.

Kõikidele väljakutse lõpetanutele: tugevam vorm, parem enesetunne ja auhinnad Sparta poolt! 

Teeme sind ka trennidega tuttavaks:

SpartaSkill on intensiivne ringtreening erinevate kardioseadmete abil (jooksulint, sõudeergomeeter, ratas jne). Kardioosade vahel sooritatakse jõu- ja lihasvastupidavusharjutusi. Tund toimub jõusaali kardioalas.

SpartaPump on meie treenerite poolt välja töötatud  lihasvastupidavustreening, kus iga loo ajal treenitakse kindlat lihasgruppi ning abivahenditena kasutatakse kangi, kettaid ja iseenda keharaskust.

CrossCore ringtreening on intensiivne lihasvastupidavustreening, kus kasutatakse nii CrossCore rihmasid, kui ka sooritatakse harjutusi oma keharaskusega. CrossCore ühendab endas funktsionaalseid harjutusi, kerepöördeid ja jõuharjutusi, võimaldades teha treeningut nii staatiliselt kui ka dünaamiliselt.

Sixpacki eesmärgiks on tugevdada selja-, kõhu- ning külgmiseid lihaseid. Harjutusi sooritatakse oma keharaskusega, aegajalt võetakse kasutusele ka lisaraskused. Töö tunnis toimub anaeroobsel lävel.

IntervallVentti on aeroobne lihasvastupidavustreening, kus harjutused vahelduvad puhkepausidega. Treening sobib nendele kestvusalade esindajatele, kes soovivad parandada oma aeroobset- ja lihasvastupidavust. Südame löögisagedus balansseerib aeroobse läve piiril, jõudes vähemalt harjutuste ajal maksimaalse pulsi lähedale.

Step&Abs on vastupidavustreening, kus kasutatakse step-pinki. Tunni esimeses osas sooritatakse lihtsamaid sammukombinatsioone stepipingil ning teises osas treenitakse kerelihaseid. Treening annab hea koormuse reie- ja tuharalihastele ning kerelihastele. 

Powerpall on mänguline lihasvastupidavustreening, kus treeningvahendiks on 3 ja 5 kg topispallid ja oma keha raskus.

Tunniplaanist leiad intensiivsed trennid SIIT.

 

Lisaks toimub laupäeval, 15.04 ka treeningmaraton "Mugavustsoonist välja!" 

11.00-11.30 SpartaPump - Tiina

11.30-12.00 IntervallVentti- Marius

12.00-12.30 deepWork- Signe

 

Mine võta administraatorite juurest endale templikaart ja treenime koos! 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.