Rühmatreeningute uudised

Signe Venti võlub Pilatese konkreetsus

08:04 08. oktoober 2010

 Spartas PilatesPlusi treeninguid läbi viiv Signe Vent sõnab, et Pilatese juures võlub teda korrapärasus ja konkreetsus. "Meeldib, et tean täpselt seda, mis harjutused Pilatesesse kuuluvad."

 Signe Vent on kogenud treener, kelle ampluaasse kuuluvad nii rahulikumad, keha ja meele-, kui ka pisut särtsakamad treeningud. "Lisaks Pilatesele imponeerivad mulle väga ka spinningutrennid," sõnab vitaalne Signe ning kinnitab, et tal on Sparta klientidele jagada erinevaid õpetussõnu ja praktilisi näiteid.

Naudib suusatamist

Signe sõnul on ta viimastel aastatel märganud, et järjest rohkem naisi käib rahulikes keha ja meele tundides. Kui vanasti - nii Signe mäletab - olid hästi kuumad igasugused jumpad, siis nüüd on järjest popimaks muutunud lisaks Pilatesele ka Strechingud ja SeljaErid. "Küllap johtub see tänapäeva närvilisest elurütmist. Inimesed vajavad korraks aja mahavõtmist."
 

Vabal ajal meeldib elurõõmsale rühmatreenerile käia suusatamas nii mägedes, kui ka lihtsalt murdmaal. "Mind veetleb see kaunis loodus, mida suusatades saab nautida," sõnab ta. 

Signe PilatesPlusi treeningud toimuvad Spartas teisipäeviti kell 17 ja laupäeviti kell 13.


 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.