Uus SPORT pakett teadlikule tegijale!

Loe lähemalt

Jõusaali uudised

„Olen see ora, kes hoolitseb, et treeningud jääksid regulaarselt sinu ellu ka edaspidi,“ hindab treener Maris Kajari oma rolli sportliku inspireerijana.

Maris Kajari juhtimisel alustab treeningprogramm "Trennilõuna Spartaga"

14:39 31. jaanuar 2022

16. veebruarist 22. aprillini toimub Maris Kajari juhtimisel ja toetusel uudne päevane treeningprogramm „Trennilõuna Spartaga“. „Olen see ora, kes hoolitseb, et treeningud jääksid regulaarselt sinu ellu ka edaspidi,“ ütleb Maris. Treeningud toimuvad Spartas kolmapäeviti ja reedeti algusega kell 12.

Marise sõnul loodab ta väga, et pärast programmi lõppu on iga grupi liige valmis omal käel jõusaalis edasi toimetama.

„Kuna tänane elukorraldus on sundinud paljusid meie hulgast kodukontorisse, siis on hea päeval trenn ära teha, et oleks aega õhtul koos perega aega veeta,“ ütleb Maris ja tõdeb kujukalt, et tänapäeva pereinimesed on ju nagu žonglöörid, kes lisaks tööle tahavad, et nende lapsed oleks hoitud, toidetud ja kuulatud.

Tõeline žonglöör on ka Maris ise, sest nelja tütre emana on temalegi tuttav tunne, kui argielu lained pea kohal kokku löövad ning aeg iseendale kullahinnaga tundub.

Niisiis, kui lapsed on koolis või lasteaias, kingi endale 2 päeva nädalas, kus tegeled ainul iseenda füüsilise heaoluga.

Treeningud toimuvad Spartas kolmapäeviti ja reedeti algusega kell 12. Sellel ajal on Spartas avatud ka lastetuba – vajadusel saad oma võsukesed meie imeliste hoidjate kätte usaldada. Seega kõik tingimused on meie poolt loodud, et ennast kätte võtta ja sellega oma tervist tugevdada.

Eesmärgid paika – tervislikuma elu suunas

Uudsesse treeninggruppi on Marise hinnangul oodatud kõik inimesed, kes siiani on mingil põhjusel jõusaalist mööda käinud ning usuvad, et parim viis tervise eest hoolitsemiseks on mõõdukalt sportides.

„Trennilõuna Spartaga“ sobib algajatele nagu võisilm pudru sisse – kõikidele osalejatele tehakse kehakoostise ja rühi hindamine, õpetatakse treeningute planeerimist ning antakse toitumissoovitusi.

Ja seda kõike Marise valvsa pilgu all. „Mina olen see väline ora, kes hoolitseb, et treeningud jääksid regulaarselt sinu ellu ka edaspidi,“ hindab särtsakas treener enda rolli projektis.

„Alustame jõusaaliga, aga kindlasti pakun ka muid treeninguid. Teeme nii masinatel jõudu, arendame liikuvust-painduvust ja hoolitseme rühi eest. Nagu me kõik oleme erilised, siis vajab ka meie keha mitmekülgselt liikumist ja treenimist. Kindlasti annan ka personaalseid soovitusi ja juhiseid.“

Esimesel kohtumisel teeb Maris kõigile osalejatele rühianalüüsi, mis annab juhiseid sellest, milliseid harjutusi saab konkreetne liige teha. „See näitab keha liikuvust ning liigutusulatust, mida harjutuste tegemisel arvestame. Lisaks saame rühi hindamisel teada kehapoolte erinevuse ning vastavalt sellele treeninguid üles ehitada. Kuu aega pärast 22. aprilli viimast treeningut toimub ühine kontrollkohtumine, kus vaatame üle ka selle, kui hästi on pidanud lubadus treeningutega ka iseseisvalt jätkata."

Ja sihte on vaja kindlasti seada. „Meie esimesel kohtumisel kirjutad sa ise üles endale eesmärgid, mille poole hakkame koos liikuma. Mina olen olemas ja toetan – aga vastutus sinu elu kõige ägedama muudatuse tegemisel – lasub sinu enda kätes,“ sõnab Maris ja jätkab: „ Anna endale see võimalus, hooli oma tervisest, hooli oma kehast. Usu mind- terves kehas on terve vaim ning arvestades ajastut- vaiame me kõige rohkem neid mõlemat.“

Treenime koos parema terviseni!

Mis on oluline teada?

  • Grupi suurus on piiratud – tervema elu suunas pääsevad liikuma 12 kiireimat registreerijat
  • Esimene kohtumine toimub 16. veebruaril
  • Registreerimine toimub meiliaadressil maris@sparta.ee. Sinna on oodatud ka kõik küsimused
  • Hind 350 eurot uuele kliendile
  • Hind 250 eurot Sparta liikmele
  • Maksmine toimub 16. veebruaril Sparta administraatorite juures koha peal

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.